اقامت در استانبول

استانبول دیدنی ها و مراکز تفریحی بسیاری دارد و نیز شهری است همیشه بیدار. اقامت در استانبول راه های بسیاری دارد که همواره سوالاتی برای متقاضیان مهاجرت به ترکیه را بوجود می آورد که ما در این مطلب می خواهیم به مهترین این سوالات پاسخ دهیم. اگر قصد سفر به استانبول را دارید ما به شما تور استانبول را پیشنهاد می کنیم که در این سفر علاوه بر گردش و بازدید های تفریحی، می توانید اطلاعاتی مفیدی درباره کار و هزینه های زندگی و تحصیل در استانبول که مسئله ایست مهم در مهاجرت، را بدست آورید. در ادامه طریق های مختلف اخذ ویزای ترکیه را برایتان شرح می دهیم. استانبول یکى از شلوغترین و پر رفت و آمدترین شهرها است. از بنادر آزاد استانبول هر ساله براى فهالیتهاى تجارى تجار به ایران و دیگر کشورها استفاده مى‌شود.

 

 

اقامت استانبول توریستی 90 روزه بدون ویزا
مدت این اقامت 90 روزه یعنی 3 ماه می باشد برای این نوع اقامت استانبول نیازی به ویزا نمی باشد ( البته برای ایرانیان) و شما می توانید در کشور ترکیه به مدت 3 ماه در سال بدون نیاز به ویزا یا اجازه اقامت بدون هیچ مشکلی ساکن شوید. توجه داشته باشید با این نوع ویزا اجازه هیچ کاری مثل دادوستد و کار یا تحصیل در استانبول را نخواهید داشت.

اقامت استانبول توریستی 6 ماهه با دفترچه اقامت
چنانچه متقاضی خرید ملک در استانبول هستید، این نوع اقامت در حال حاضر تنها راه حل اخذ اقامت بلند مدت تر در ترکیه برای ایرانیان می باشد. البته سند ملک دلیلی برای اخذ این نوع اقامت نبوده و پلیس ترکیه مستندات دیگری را برای اعطای آن مطالبه خواهد نمود. اما طبق آخرین اخبار حاصله از پارلمان ترکیه، وکلای گروه اگما به شما این نوید را می دهند که آپریل 2014 زمان اجرایی شدن قانون پیشتر تصویب شده ایست که طبق آن حقوق سایر اتباع خارجی نظیر ایرانیان در اخذ اقامت بواسطه خرید ملک، محترم شمرده شده و به موجب آن ایرانیان گرامی موفق به اخذ اجازه اقامت حداقل یکساله با در دست داشتن سند مالکیت خود خواهند شد

اقامت استانبول تحصیلی و دانشجویی
برای گرفتن این نوع اقامت باید ابتدا درآزمون تومر شرکت کرده و مدرک تومر را بگیرید. با داشتن این مــــدرک شما در کمتر از 3 ماه می توانید اقامت دانشجویی در کشور ترکیه را فراهم کنید. البته اخذ پذیرش از موسسات آموزشی نیز پیشاپیش ملاک اعطای این نوع اقامت خواهد بود. این روش اخذ اقامت برای آنانی که قصد اقامت قطعی در ترکیه را دارند نیز موکدا توصیه می گردد.
 
اقامت کاری استانبول 
کسب اقامت کاری در استانبول به 2 صورت کارفرما و کارگری ممکن خواهد بود. عموم خارجیان از جمله ایرانیان با ثبت شرکت در ترکیه و اخذ مجوز کار واجد شرایط اخذ اقامت یکساله به عنوان کارفرما بوده و این نوع اقامت استانبول در سالیان بعد با بازه های 2 ساله تمدید خواهد شد. مجددا لازم بذکر است که در حال حاضر این روش، بهترین و عملی ترین روش اخذ اقامت دایم ترکیه برای ایرانیان می باشد.
اخذ اقامت ترکیه کاری از نوع کارگری مستلزم این است که یک شرکت در کشور تـــــــرکیه از شما دعوت به همکاری نماید به شرطی که با این تخصص که از شما دعوت به کار شده هیچ شهروند ترکی در آن زمان طبق استعلام اداره کـــار ترکیه بیکار نباشد. با ملاحظه این نکته می توان این گونه اعلام نمود که در حال حاضر شانس پیدا کردن کار و اخذ اقامت کاری از این دست در ترکیه برای کلیه خارجیان بالا نیست

اقامت دائم در ترکیه

اقامت دائم ترکیه تقطه قابل توجه در امر اخذ اقامت دائم ترکیه این است که این نوع اقامت ترکیه هیچگاه در یک مرحله صادر نمی گردد و پس از طی حداقل 3 سال و پس از تمدیدهای 6 ماهه یا سالانه اقامت که با استعلام سوابق شما از پلیس و سایر ارگانهای ترکیه در زمان طی این دوران در ترکیه همراه خواهد بود، امکان پذیر می باشد. کسانی که برای اقامت دائم ترکیه اقدام می نمایند باید از سلامت روحی و جسمانی برخوردار بوده و سابقه هیچ بیماری خاصی نداشته باشند همچنین باید از توانایی مالی خوبی برای خود و خانواده خود برخوردار باشند.برای اقامت دائم در ترکیه فعلا 3 راه وجود دارد: اقامت ترکیه از طریق ازدواج : زمانیکه شما با یک شهروند ترکیه ازدواج می کنید می توانید پس از گذراندن 3 سال از 5 سال درخواست اقامت دائم را نمایید. در صورتیکه از طریق ازدواج با فردی که دارای پاسپورت و ملیت ترکیه است برای اقامت ترکیه اقدام می کنید چند نکته باید رعایت گردد ازدواج صوری نباشد حتی المقدور مدارکی جهت اثبات صوری نبودن ازدواج بایستی ارائه گردد فردی که با آن ازدواج می کنید پناهنده ترکیه نباشد ممکن است پروسه کسب اقامت ترکیه از طریق ازدواج ( ویزای پیوستن به همسر ) حدود 3 تا 5 سال زمان ببرد و در این طول این مدت، پلیس ترکیه تحقیقاتی را جهت اطمینان از صوری نبودن ازدواج انجام خواهد داد.

جهت اخذ اطلاعات بیشتر از شرایط ازدواج در ترکیه به منوی ازدواج در ترکیه مراجعه نمائیداقامت ترکیه از طریق سرمایه گذاری: با ثبت شرکت و فعالیت در ترکیه شما می توانید پس از 5 سال اقامت دائم ترکیه را بدست آورید. در نظر داشته باشید فعال بودن شرکت در مدت 5 سال برای کسب اقامت الزامی می باشد. اگر شما بعنوان سرمایه گذار وارد عرصه فعالیت در ترکیه شوید، بخش حقوقی شرکت ما از روز اول شروع همکاری، پروسه دریافت اقامت دائم شما یا دریافت پاسپورت ترکیه را آغاز نموده و در کوتاه ترین زمان مراحل قانونی آن را انجام میدهد . جهت اطلاع از شرایط سرمایه گذاری منوی سرمایه گذاری در ترکیه در همین وبسایت را مطالعه فرمائید. اقامت از طریق استخدام رسمی و پرداخت بیمه توسط کارفرما : در صورتیکه شما 5 سال بطور مداوم بطور رسمی در ترکیه مشغول به کار باشید پس از 5 سال اقامت کاری شما به اقامت دائم تبدیل خواهد شد. ما امکان دریافت اقامت دائم از این روش را نیز برای شما فراهم می آوریم.